Nye hyttemodeller

For å få tilgang til våre hyttetegninger logger du deg inn ved å bruke din e-post adresse og valgfritt passord. Du vil da få tilgang til hyttetegninger av mange av de modellene vi har bygget de senere år. Ett godt utgangspunkt når du skal finne din drømmehytte. Her ligger tegningene som pdf filer som du kan laste ned og skrive ut for lettere å måle og planlegge. I tillegg til hyttene vil du finne tegninger av anneks og boder i forskjellige størrelser. Ta kontakt om du trenger hjelp.

Stor flott hytte med carport.

"Falketind" er en videreutvikling av "Veslebretind". Tre soverom på hovedplanet og en stor hems gjør dette til en romslig hytte.

"Glittertind" er en eksklusiv og storslått hytte. Planløsning med to fløyer, med soverom og bad på den ene siden, stue og kjøkken i den andre.

"Hafsdalen" er en ekslusiv  og storslått hytte.

"Karitind" er en typisk norsk fjellhytte som inneholder alt man trenger; kjøkkenkrok og stue, to soverom, bad/badstu, vindfang og bod, samt hemsløs

"Kompakt" er en liten hytte fordelt på to plan -oppholdssoner og bad/badstu i 1.etasje og soverom, tv-krok og bod i 2.etasje.

"Langedalstind" er en oppstuehytte med rikelig plass. 1. etasje innehoder to soverom med tilhørende rommelig bad/badstu og sstor bod.

Koselig, tradisjonell familiehytte som passer godt i åpent terreng grunnet enkel form og lavt torvtak som "trekker" hytta ned i naturen.

Ringstind Moderne har sitt utspring i tradisjonell hyttearkitektur, men har fått et mer moderne preg.

"Skardstind" er en av våre mindre familiehytter med oppstue. Inngangsparti med bod på hver side gir deg en lun og varm velkomst.

"Stetind" er en raus hytte på ett plan med hems. Den har tre soverom samt flere sengeplasser på hemsen, to store bad, badstu, bod og en stor hall.

"Stortoppen" er en hytte for storfamilien!

”Torfindstind” er en populær hytte. Romslig kjøkken med panorama, og praktisk soveromsavdeling på loftet.

"Trendy" er en romslig og familievennlig hytte på under 75m2. Moderne og spennende design. Her finnes alt på ett plan, samt en romslig hems.

"Veslbretind" er en utprøvd og praktisk folkehytte. Stue og kjøkken er kombinert med røstet himling som skaper romfølelse.